Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry selvittää alueellisen toiminnan tarvetta

Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry on Varkaudessa toimiva sosiaali- ja terveysjärjestöjen yhteistyö- ja tukiyhdistys. Yhdistyksen toiminnan tavoitteita ovat järjestöjen osaamisen lisääntyminen, yhteistyön organisointi ja verkostojen rakentaminen, palveluiden saavutettavuuden edistäminen sekä tiedon lisääminen sosiaali- ja terveysjärjestöjen toiminnasta. Yhdistys tarjoaa myös toimitiloja järjestöille yhdistystalo Warikolla Varkaudessa.

Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry selvittää loppukesän ajan kyselyllä, onko sen toimintaa tarvetta laajentaa lähikuntiin. Kysely on tarkoitettu Varkauden seudun (Leppävirta, Joroinen, Heinävesi, Rantasalmi) kuntien ja kylien järjestöissä/yhdistyksissä toimiville sekä niiden kanssa yhteistyötä tekeville. Kysely on avoinna 31.8.2020 asti osoitteessa https://bit.ly/alueselvitys. Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.

Lisätietoja Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:n kotisivuilta https://www.yhdistystalowarikko.fi/?x118281=210999.

Jätä kommentti