Apua arjen poikkeustilanteessa -puhelinpalvelu toimii kesällä rajoitetusti

Koronavirusepidemiasta johtuen Varkauden kaupunki otti käyttöön 25.3.2020 kuntalaisille suunnatun Apua arjen poikkeustilanteissa -puhelinpalvelun. Puheluihin vastaavat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, jotka antavat neuvoa ja ohjausta arjessa selviytymiseen. Puhelinpalvelun kautta voi saada myös käytännön apua apteekki- ja kauppa-asiointiin tai muuhun asiointiin sekä taloudellisiin haasteisiin.

 
Kesällä Apua arjen poikkeustilanteessa -puhelinpalvelu toimii rajoitetusti.  Ajalla 29.6.-31.7.2020 puhelinpalvelu vastaa maanantaista perjantaihin klo 8-12 numerossa 044 444 2465. Kauppa- ja apteekkiasiointiapu suunnataan tällöin pääsääntöisesti yli 70-vuotiaille.

3.8.2020 alkaen Apua arjen poikkeustilanteessa -puhelinpalvelu ei ole enää käytössä rajoitustoimien purkamisen vuoksi. Puhelinnumeroon 044-444 2465 voi kuitenkin olla edelleen yhteydessä, mikäli on avun tarvetta korona-altistuksen tai koronaan sairastumisen vuoksi.

Jätä kommentti