Onnenlintu -paperinukketeatteriesityksen videointi verkkoon

Parin vuosisadan ikäinen paperinukketeatteri elää ja voi hyvin Varkaudessa. Taidekeskus Väinölän yläkerran nukketeatteritiloissa paperinukketeatteriesityksistä on mahdollisuus nauttia myös tämän kesän aikana. 

Onnenlintu -paperinukketeatteriesitys nähtiin verkossa jo viime viikolla Vekara-Varkaus -festivaaliviikon aikana ja tiistaina 16.6. kerrottiin, että esitys tulee kaikille koettavaksi verkossa Taidekeskus Väinölän kotisivuilla osoitteessa: taidekeskusvainola.fi

Onnenlintu -paperinukketeatteriesityksestä ja sen videointiprosessista kertovat videojutussa nukketeatteritaidekasvattaja Marja-Muusa Hämäläinen ja videokuvaaja, editoija Teemu Kantonen. Onnenlintu -esityksen videointitoteutuksessa käytettiin Rainy Day Entertainmentin/Jere Koistisen kuvaus- ja äänityslaitteita.

Jätä kommentti