Iloa ja toivoa – perinteinen naivistinäyttely avautuu kesäkuun alussa

Naivistinen taide on kertovaa taidetta, josta moni katsoja löytää yhtymäkohtia omaan elämäänsä. Naivistit kertovat teoksillaan tarinoita, jotka tekevät ja saavat tekemään hyvää ja kokemaan – elämä kantaa kaiken keskellä. Kesäkuun ensimmäisenä päivänä Varkaudessa Taidekeskus Väinölässä avautuvan valtakunnallisen naivistinäyttelyn teokset kertovat toivosta, elämästä, sen moninaisuudesta ja kiitollisuudesta.

Taidekeskus Väinölä mahdollistaa laajan näyttelyn tässäkin ajassa – näyttelyssä kävijöille mahdollisuuden kokea värienriemua ja onnellisuutta – ajasta riippumatta. Mahdollisuuden huomaamaan kaiken kauniin ja merkityksellisen ympärillämme ja että elämä kantaa. Iloa on ja toivoa.

Videojutussa haastateltavina Taidekeskus Väinölän galleristi Timo Hämäläinen ja naivistinäyttelyn kuraattori, Suomen Naivistit ry:n puheenjohtaja Marja-Muusa Hämäläinen.

Jätä kommentti