Dream Circus Oy valmistautuu virtuaalisille käsityömessuille

Koronavirus ei ole lamaannuttanut kotimaisia vaatteita ja kankaita oman tuotannon luomukankaista Varkaudessa valmistavaa Dream Circus Oy:tä, vaikka yrityksen tärkeä myyntikanava, alan kaikki messut on toistaiseksi sen vuoksi peruttu. Sirkuksen värikäs väki valmistautuu parasta aikaa maailman ensimmäisille virtuaalisille käsityömessuille. 

Valtakunnallinen Kässämessut netissä -facebookryhmän tapahtuma järjestetään 27.-29. maaliskuuta. Mukaan virtuaalimessuille on ilmoittautunut viikossa jo yli 200 alan yrittäjää. Messujen takana on joukko suomalaisia käsityöyrittäjiä, jotka rakentavat messusivut Facebookiin talkoilla. 

Virtuaalimessujen yleisö pääsee tekemään käsityöostoksia mukavasti kotisohvalta näytteilleasettajien verkkokaupoista. Verkkokaupat kootaan messupäivien ajaksi Kässämessut netissä -facebook-sivustolle. Sieltä löytyvät myös Ehta by Dream Circus -tuotemerkin värikkäät ja iloisen persoonalliset tuotteet. 

Jos haluat kuulla, mitä virtuaalimessut merkitsevät Dream Circus Oy:lle, miten sirkusväki valmistautuu ainutlaatuiseen suurtapahtumaan ja mitä odotuksia yrityksellä messuilta on, lisätietoja antaa sirkuksen unelmien seremoniamestari, luova johtaja Laura Kemppainen. Karanteenissa itsekin parasta aikaa ulkomaanmatkan takia olevan Lauran tavoittaa numerosta 045 2566 116 tai sähköpostilla osoitteesta laura@dreamcircus.fi. 

Ohessa linkki Kässämessut netissä -tapahtuman sivuilla ja Facebook-sivulle sekä Facebook-ryhmään. Liitteenä myös Kässämessut netissä -tapahtuman virallinen tiedote.

https://www.dreamcircus.fi/

https://www.kassamessutnetissa.fi/

https://www.facebook.com/kassamessutnetissa

https://www.facebook.com/groups/2647042715620696/


Jätä kommentti