Varkauden museoiden näyttelytilat suljettu ja yleisötapahtumat peruutettu

Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot. Toimenpiteissä on päätetty sulkea myös kaikki valtion ja kuntien museot.

 Näin ollen myös Varkauden museoiden näyttelytilat ja MuseoPuoti suljetaan 17.3. alkaen. Museoilla sulku kestää 19.4.2020 saakka, tai niin pitkään kuin poikkeusolot valtakunnanlaajuisesti jatkuvat. Tämä tarkoittaa sitä, että valitettavasti Warkauden lehden 100-vuotisjuhlanäyttely Otsikoissa on nyt päättynyt aiottua aikaisemmin. Myös Tehtaan koululla sijaitseva Sivuliike sulkee ovensa toistaiseksi. Tänä aikana ei ryhmäopastusvarauksia oteta vastaan, aikaisemmin varatut, yli 10 henkilön ryhmäopastukset peruutetaan tai siirretään myöhemmäksi.

Sulkuajalle sijoittuvat yleisötapahtumat perutaan myös. Tapahtumat pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana, kunhan tilanne sen sallii.

Peruutus koskee siis seuraavia tapahtumia:

19.3. Matka menneisyyteen yleisöluento Tehtaan koululla

 1.4. Uutisankka-teemailta, aiheena Warkauden lehti, Museot, Wredenkatu 5A

16.4. Finnhits-yhteislaulutilaisuus, Tehtaan koululla 19.4.

 Yleisöopastus, Otsikoissa-näyttely, Museot, Wredenkatu 5A

 Tiedotamme jatkosta tilanteen edetessä, pidetään itsemme ja läheisemme terveenä!

Jätä kommentti