Kansallispuistot tutuiksi -luontoilta peruttu Leppävirralla

Leppävirralla torstaina 19.3. järjestettäväksi suunniteltu tapahtuma Kansallispuistot tutuiksi -luontoilta on peruttu. Luennoitsija Pepe Forsberg kirjoittaa facebookissa julkaistussa viestissään seuraavasti:

”Koronaviruksen vuoksi olemme päätyneet Kansallispuistot tutuiksi -yleisötapahtumien peruuntumiseen/siirtämiseen tuonnempaan ajankohtaan ensi viikon osalta. Seuraavat esiintymiset on peruttu: maanantai 16.3. Joensuu, keskiviikko 18.3. Suonenjoki ja torstai 19.3. Leppävirta. Listaa päivitetään sitä mukaa, kun tilanne kehittyy.

Olen itse esiintynyt viime aikoina paikoissa, joissa korona virusta on löydetty. En voi ottaa riskiä siitä, että itse levittäisin tätä herkästi tarttuvaa virusta, tai että runsaasti yleisöä vetävät Kansallispuistot tutuiksi -tilaisuudet toimisivat tehokkaina väylinä taudin leviämiselle. Toivon, että ymmärrätte huoleni. Tulemme kyllä tapaamaan kaikilla peruuntuneilla paikkakunnilla kansallispuistojen ja luontokirjojen merkeissä.”

Jätä kommentti