Matka menneisyyteen Ivar Ekströmin kiehtovilla valokuvilla

Harrastatko valokuvausta? Kiinnostavatko vanhat valokuvat ja Vanhan Varkauden historia?

Miltä Vanha Varkaus näytti ennen ja kuka sitä kuvasi? Varkauden museot järjestävät torstaina 19.3.2020 klo 18.00 Tehtaan koulun salissa (Savontie 4, 78300 Varkaus) Ivar Ekströmin valokuviin pohjautuvan yleisöluennon.

Ivar Ekström on monelle varkautelaiselle tuttu nimi. Ekström toimi A. Ahlström Oy:n palveluksessa metsäteknikkona ja valokuvaajana vuosina 1909-1960. Hän on mies lukuisten ikonisten valokuvien takana ja hänen elämäntyönsä on varkautelaisen teollisen kulttuuriperinnön tallennuksen kulmakivi. Kolmas #matkamenneisyyteen viekin Ivar Ekströmin vaiherikkaaseen uraan Varkauden Tehtaiden palveluksessa.

Matkaoppaana vanhojen valokuvien kiehtovaan maailmaan toimii Varkauden museoiden tutkija Hilkka Lehtimaa. Valokuvalliseen yleisöluentoon on vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Jätä kommentti