Mentalisti Pete Poskiparran juhlashow Poleenissa

Mentalisti 3.0 muuttaa käsityksesi mahdottomasta! Se on hauskempi ja hämmästyttävämpi kuin edeltäjänsä! Mentalisti 3.0 on Pete Poskiparran 30-vuotisen esiintyjäuran juhlashow, joka on kiertänyt Suomea koko syksyn 2019. Kulttuurikeskus Poleenissa Pieksämäellä juhlashow on perjantaina 13.3.

Yli 30 vuotta Pete on suunnitellut ja esittänyt ihmeitä ihmisten iloksi. Hän on saanut esiintyä ympäri maailmaa paikoissa kuten Lontoo, Las Vegas, Chicago, Boston ja Tukholma sekä hakenut oppia maailman parhailta taikureilta ja mentalisteilta. Nyt on hyvä hetki heittää kaikki ässät pöytään ja tehdä show, jossa on vain hauskimmat jutut ja hämmästyttävimmät ihmeet. 

Valloittavan persoonansa peliin heittävä mentalisti lukee yleisönsä ajatuksia, leikkii mielen illuusioilla ja kokeilee muistinsa rajoja. Esityksessä vuorottelevat mystiikka, suut auki loksauttavat ihmeet ja hersyvän hauska komiikka. Tätä ei voi tarkemmin selittää, tämä on itse koettava!

Jätä kommentti