Mutkattomasti 45 vuotta

Maamme suosituimpiin tanssiyhtyeisiin lukeutuva Eki Jantunen & Mutkattomat nousee Kulttuurikeskus Poleenin lavalle lauantaina 16.2. klo 15. Konsertissa on luvassa elämänmyönteisiä, rentoja, mutkattomia ja tunteellisiakin lauluja eri vuosikymmeniltä.

Mutkattoman monipuolisia tanssitahteja tarjoava Eki Jantunen & Mutkattomaton edelleenkin kysytty kokoonpano maamme tanssipaikoilla. Yhtye on palkittu ja pokattu matkan varrella mm. valtakunnallisella Kullervo Linna -palkinnolla vuonna 1993.

Levyalbumeita on julkaistu 45 vuoden aikana kaikkiaan 21 – yhteensä lähes 300 laulua. Uusinta levykokonaisuutta valmistellaan julkaistavaksi juhlavuonna 2020.

Yhtyeen menestyslevytys ”Jätkän humppa” on selkeästi asettunut ikivihreiden asemaan. Viime vuonnakin kappale oli Teosto -listan mukaan maamme kolmanneksi soitetuin laulu. Tuskinpa siis orkesterin kestohitti jää konsertissa soittamatta!

Konsertti tarjoaa myös solisti Eki Jantusen mutkattomia juontoja pitkällä tv- ja radiokokemuksella.TV:ssä häntä on nähty kolmella vuosikymmenellä mm. suosituissa ”Toivotaan Toivotaan” ja ”Kultainen Harmonikka” (MTV3) sekä ”Tanssit Stadissa” (TV1) -ohjelmissa. Radiossa puolestaan tutuiksi ovat tulleet mm. ”Puhelinlangat laulaa”, ”Toivekonsertit” ja ”Aamukahvilähetykset” (Radio Suomi). Mutkattomat -yhtye esiintyi aikoinaan MTV:n seitsemänosaisen ”Rakas, kallis auto” -sarjan vakiovieraana.

Jätä kommentti