Dream Circus jatkaa matkaa kasvu-uralla

Varkautelainen Dream Circus Oy on solminut merkittävän jälleenmyyntisopimuksen Veljekset Halonen Oy:n ja sen sisaryhtiö Oy Carlsonin kanssa. Ehta by Drem Circus -tuotemerkin värikkäitä ja iloisen persoonallisia vaatteita myydään nyt 22 Halosen sekä kolmessa Carlsonin myymälässä ympäri maata. Sopimus kuusinkertaistaa Dream Circus Oy:n jälleenmyynnin ja tuo lisää ompelutyötä Savoon. Varkaudessa paikallisena jälleenmyyjänä on aloittanut Moda Laura.

Dream Circus on jo palkannut toisen oman ompelijan Varkauden halliin ja suunnittelee kolmannen palkkaamista. Yritys on tehnyt lisäksi ompelutyöstä sopimuksen uuden, kuopiolaisen alihankkijan kanssa. Kuopiossa on myös toinen alihankkija ja kolmas Kiteellä.

­

– Halosen ja meidän arvomaailmamme kohtaisivat. Meillä on suomalaista laatua, mitä Halonen halusi. Jälleenmyyntisopimus on tärkeä päänavaus. Tulevaisuuden visiossani Ehta by Dream Circus -vaatteet tunnetaan koko maassa ja jokaisella Suomen paikkakunnalla on joku, joka pukeutuu niihin. Tavoittelemme myös kansainvälisiä markkinoita”, sanoo Dream Circus Oy:n toimitusjohtaja Petra Ryymin.

– Haluamme saada asiakkaamme uskomaan omiin unelmiinsa ja tavoittelemaan niitä ihan jokaisena päivänä. Dream Circus design tuottaa iloa käyttäjälleen ja hänen läheisilleen. Maailma ei pelastu meidän tuotteidemme kautta, mutta omalta osaltamme teemme parhaamme, että asiakkaamme käyttävät harkintaa valinnoissaan ja tuotantomme negatiiviset vaikutukset luonnonvaroihin jäävät mahdollisimman vähäisiksi. Uskomme, että jokainen ansaitsee iloa ja jokaisella on lupa unelmoida ja saavuttaa unelmansa.

– Missiomme on mahdollistaa ilon ja unelmien tavoittelu joka ikinen päivä. Kaikessa tekemisessämme lisäämme ainesosiin ripauksen hyväntuulisuutta, positiivisuutta ja uusia mahdollisuuksia. Tuotteemme ovat aina alkuperäisiä, uniikkeja, leikkimielisiä ja aitoja hyvänmielen tuotteita. Perinteisesti sirkukseen on synnytty ja sirkustaiteilijoiden opit on jaettu perheen sisäisesti. Sirkusten missio on aina ollut tuottaa asiakkaille iloa ja wau-elämyksiä. Me haluamme tarjota mahdollisuuden iloon ja wau-elämyksiin kaikille, toimitusjohtaja Ryymin toteaa.

Vuonna 2018 perustettu Dream Circus Oy valmistaa kotimaisia vaatteita ja kankaita oman tuotannon luomukankaista Varkaudessa. Ehta by Dream Circus -tuotteilla on D.O. Saimaa -alkuperäismerkki. Yrityksen omistuspohja laajeni joulukuussa. Omistajia on nyt viisi. Heidän lisäkseen yritys työllistää kaksi työntekijää.

– Olemme varautuneet kasvuun lisäämällä suunnitelmallisuutta. Se tarkoittaa, että tuomme markkinoille ensimmäistä kertaa kevät-, kesä-, syys- ja talvimallistot. Ennen niitä ei ollut. Edessä oleva kevät tuo meille myös miesten malliston, ja kansainvälinen verkkokauppa avautuu. Lastenvaatteet palaavat tuotantoon syksyllä, Ryymin paljastaa.

Yritys tavoittelee tältä tilikaudelta 800 000 euron liikevaihtoa, mikä on noin 340 000 euroa enemmän kuin edelliseltä tilikaudelta. Yritys myi viime vuonna verkkokaupan ja jälleenmyyjien kautta sekä messuilta noin 3 000 Ehta by Dream Circus -vaatetta. Halosen jälleenmyyntisopimuksen myötä vaatteiden myyntimäärän odotetaan tuplaantuvan.  Kokonaismyynnistä verkkokaupan osuus on ollut noin 80 prosenttia. Toimitusjohtaja Ryymin arvioi, että sopimus nostaa jälleenmyynnin osuuden 40 prosenttiin.

Jätä kommentti