Varkauden museoiden perhesunnuntai: Osaksi historiaa Green Screenilla

Varkauden museoiden perhesunnuntain työpaja 9.2. klo 10-16 pohjautuu näyttelyyn ”OTSIKOISSA! Warkauden Lehti 100 vuotta”. Missä historiallisessa tapahtumassa sinä ja perheesi haluaisitte olla mukana? Nyt on mahdollisuus toteuttaa tämä toive!

Työpajassa otetaan valokuvia Green Screen -tekniikkaa hyödyntäen ja osallistujat saavat sijoittaa itsensä, perheensä tai kaverinsa valitsemaansa vanhaan uutiskuvaan. Valittavana on valokuvia eri vuosilta Warkauden Lehden näyttelystä. Kuvassa voi olla mukana koko perhe tai jokainen voi valita oman kuvansa.

Kuvauspaikalla on käytettävissä rooliasuja ja rekvisiittaa. Voi toki tuoda mukanaan omiakin asusteita.

Kaiken ikäisille sopiva ja hauska koko perheen työpaja on maksuton. Perhesunnuntain toteuttavat yhdessä Lastenkulttuurikeskus Verso ja Varkauden museot. Varkauden museoiden näyttelyihin on aina vapaa pääsy.

Jätä kommentti