Taitaja 2020 -semifinaali Savon ammattiopistolla Varkaudessa

Valtakunnallinen Taitaja 2020 -tapahtuma järjestetään 11.-14.5. Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa ja sen läheisyydessä Jyväskylässä. Taitaja 2020 -kilpailu on suunnattu kaikille ammatillisessa koulutuksessa opiskeleville, kilpailuvuonna 21 vuotta täyttäville tai sitä nuoremmille. Taitaja 2020 -kilpailussa on myös ikärajattomia lajeja.

Taitaja-kilpailu starttasi semifinaaleilla, jotka järjestetään tällä viikolla. Varkaudessa järjestettiin Savon ammattiopistolla Taitaja 2020 -kilpailun yrittäjyyslajin semifinaali keskiviikkona 29.1. – kisassa mukana viisi paria aamuvarhaisesta alkaen.

Videohaastattelussa tuomariston puheenjohtaja, Business Centerin yrittäjyysasiantuntija Sirpa Muiniekka sekä semifinaalin voittajapari, Nea Jussila ja Vilhelmi Tiitu Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta.

Jätä kommentti