Kansanedustajille viestiä Varkauden asioista

Pohjois-Savon kansanedustajista Markku Eestilä (Kok.), Sari Essayah (KD), Marko Kilpi (Kok.), Matti Semi (Vas.) ja Tuula Väätäinen (SDP) olivat tiistaina Varkaudessa saamassa tuoreimmat kuulumiset. Vierailua isännöivät kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen puheenjohtajisto, kaupunginjohtaja Hannu Tsupari, sosiaali- ja terveysjohtaja Seppo Lehto ja Navitas Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jouko Laitinen, jotka viestivät kaupungin edunvalvonnan asioista ja yleisesittelystä. Yritysvierailukohteena kansanedustajilla oli Carelian Caviar Oy ja Finnforel Oy.

Työesteiden vuoksi iltapäivän mediatilaisuudesta joutui jäämään pois Sari Essayah. Varkauden kaupungin puolelta tilaisuudessa mukana olivat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kari Rajamäki, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Kati Hynninen ja Navitas Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jouko Laitinen.

Mediatilaisuudessa tuli voimakkaana esille pohjoissavolaisten kansanedustajien yhteinen tahtotila yhteistyöstä ja saman linjan pitäminen. Tilaisuudessa todettiin, että vierailukäynneillä on myös maakunnallinen merkitys ja ”samassa veneessä” on oltava puolueista riippumatta. 

Videokoosteessa tiistai-iltapäivän mediatilaisuuden sisältöä.

Jätä kommentti