Puhu kuin Ruuneperi – tarinankertojien ilta Varkauden museoilla

Warkauden Lehden satavuotisen historian aikana on syntynyt lukuisia tarinoita ja muistoja sekä lehden tekemisestä että lehdessä kerrotuista uutisista ja tapahtumista.

Tule kertomaan Tarinankertojien iltaan tarinoita ja mahdollisesti myös niitä, joita ei ole ennen kuultu. Mitä on tapahtunut lehden tekemisen eri vaiheissa, toimittajien juttumatkoilla tai kotona ja työpaikoilla lehteä luettaessa? Mitkä uutiset ovat puhuttaneet ja miten niihin on reagoitu? Hauska olisi saada myös vinkkejä siihen, mihin kaikkeen hyödylliseen lehteä on lukemisen jälkeen käytetty?

Runebergin päivän tarinailtaan J.L. Runebergin päivänä, keskiviikkona 5.2.2020 klo 18.00 on vapaa pääsy ja siihen voi osallistua kertojana, kuuntelijana ja keskustelijana. Samalla käynnillä voi tutustua näyttelyihin, joihin on aina vapaa pääsy ja MuseoPuodin tarjontaan.

Jätä kommentti