Varkaus Lake Saimaa -osastolla Matka 2020 -messuilla

Varkauden matkailutoimijat aloittavat vuoden näyttävällä yhteisesiintymisellä Lake Saimaa -osastolla 16.-19.1.2020 Pohjoismaiden suurimmassa matkailutapahtumassa Matka 2020 -messuilla Helsingissä. Osastolla ollaan yhdessä Savonlinnan, Mikkelin, Imatran ja Lappeenrannan seutujen kanssa.

Matkailumarkkinoinnin yhteinen kattobrändi Lake Saimaa Purest Finland on osaston teemana ja sen alla markkinoidaan Saimaan alueen parhaita palveluja luontoon, kulttuuriin, nähtävyyksiin ja ruokaan liittyen. Matkailijat kutsutaan aitojen elämysten äärelle viipymään päiväksi, viikoksi tai pitempäänkin. Osastolla vieraileville on jaettavana erityinen Saimaa-passi, johon on koottu hyviä tarjouksia alueen toimijoilta.

Varkautta tuodaan esille monimuotoisen teollisen historian omaavana kaupunkina, joka käsittää kiinnostavia tarinoita, kohteita ja tapahtumia. Vasta valmistunut Varkauden seudun Loma Savossa-matkailuesite on jaossa osastolla. Myynnissä on myös syksyllä 2019 julkaistu teos ”Matkaopas Varkauden teollisiin ympäristöihin”, joka kertoo teollisuuden muokkaaman kaupungin vaiheista.

Varkauden matkailupalveluja edustavat messuilla Hotel Oscar, Varkauden Teatteri, Varkauden museot, Navitas Yrityspalvelut sekä festivaalit Varkauden KesäKlassinen, Vekara-Varkaus ja Sampea ja Samppanjaa.

Messuille ei tietenkään lähdetä ilman kuuluisaa Saimaannorppaa. Laiturilla, kauniin kesäisen Saimaamaiseman äärellä asiakkaat voivat ottaa kuvia norpan kanssa ja jakaa niitä omilla somekanavillaan. Osastolla 6g2on myös Lake Saimaa Shop, josta saa kotiin viemisiksi alueen laadukkaita tuotteita.

Jätä kommentti