Jännitystä, romantiikkaa ja huumoria vanhainkotikomediassa Kuntorannassa

Kevään pian käynnistyessä puhaltelevat uudistuneet tuulet Varkauden Kuntorannassa, joka on muiden kehittämistoimenpiteiden ohessa vaihtanut myös nimensä kylpylähotellista lomakeskukseksi. Yksi asia pysyy kuitenkin entisellään ja se on laadukas komediaohjelmisto Eevansalin näyttämöllä. 

Kevättuulien siivittämänä pelmahtavat Kuntorannan Eevansalin näyttämölle ikinuoret Kauko, Eero ja Sylvi, kun lomakeskuksen kevätnäytäntökausi käynnistyy vanhainkotiin sijoittuvalla komedialla Sylvi ja huru-ukot 13.3.2020 klo 18. Herkullisessa komediakattauksessa harmaahapsien pelikenttä pölisee, kun papparaiset Eero ja Kauko ottavat mittaa toisistaan. Soppaa maustaa kerkeäkielinen Sylvi naisen viekkaudella – ja vähän sydämelläkin. Musiikkinumeroina soivat menneitten vuosien suurimmat hitit mukaansatempaavina live-esityksinä.

Entisenä merimiehenä, Kauko Sormusena, nähdään Varkauden Teatterinkin pakeilta tuttu Sakari Kautto. Komedian ja musiikkiteatterin vankkana osaajana tunnettu Kautto heruttelee roolistaan huumorin lisäksi aimo annoksen sydämellisyyttä, unohtamatta vanhan merikarhun herkkääkään puolta.

Entisen reviisorin, Eero Toppisen, roolissa yleisön nauruhermoja kutkuttaa Lasse Tenhunen. Tärkeilevä, mutta pohjimmiltaan kiltti Toppinen joutuu komedian tiimellyksessä oppimaan rennosti ottamisen jaloa taitoa, ja sen, ettei pieni ripaus huumorintajuakaan liene ihmislapselle pahaksi elämän tuimissa aallokoissa. . .

Sylvi Taipaleen roolissa nähdään Eeva Eloranta, joka tekee paluuta näyttämölle, toimittuaan useita vuosia sekä tuottajana että ohjaajana.

Sylvi on mainio hahmo, joka pursuaa sekä tunteita että älyä ja vielä kujemieltäkin. Ensiesityksessään Lappeenrannan kaupunginteatterissa Sylvi ja huru-ukot oli yleisömenestys ja kyllä me odotamme samaa tästä Huru-ukkojen uudesta tulemisesta. Roolit ovat herkkupaloja ja mainiot laulunumerot kruunaavat kaiken, Eloranta vakuuttaa nauraen.

Käsikirjoitus: Helena Anttonen. Ohjaus: Eeva Eloranta. Rooleissa: Eeva Eloranta, Lasse Tenhunen ja Sakari Kautto. Tuotanto: teatterituotannot.fi

Esityksen kesto väliajan kanssa yksi  tunti ja 45 minuuttia.

Esitykset keväällä 2020:

pe 13.3. klo 18

to 19.3. klo 18

to 26.3. klo 18

la  28.3. klo 14

to 2.4. klo 18

to 16.4. klo 18

pe 22.4. klo 14

Jätä kommentti