Palvelun Helmet Gaffer Cafelle ja Annika Lahtiselle

Palvelu on pienen paikkakunnan yritysten tehokas kilpailukeino, jonka avulla voi saada uusia asiakkaita. Warkauden Nuorkauppakamari ry on kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt Palvelun Helmi -kampanjan, jossa äänestetään parasta palveluyritystä. Vuosikymmenen ajan kampanjassa on äänestetty myös Paras palveluhenkilö -palkinnon saajasta. Kyseisen palkinnan käynnisti Navitas Yrityspalvelut ja nykyisellään jatkaa Warkauden Nuorkauppakamari.

Kansainvälisen Nuorkauppakamarin päivän seutuvilla perinteisesti julkistettiin kampanjan äänestyksen tulokset eli vuoden 2019 palveluyritys ja paras palveluhenkilö. Varkauden parhaaksi palveluyritykseksi äänestettiin Gaffer Cafe ja parhaaksi palveluhenkilöksi Annika Lahtinen.

Äänihaastattelussa Naisten Salin yrittäjä Annika Lahtinen sekä Gaffer Cafen yrittäjät Vilma Bruun ja Eevi Kolehmainen.

Jätä kommentti