Teatterin Klubi-illan teemana Suomi

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa nautitaan Klubi-illasta keskiviikkona 4.12. klo 19. – illan keskiössä on Suomi.


Näillä Itsenäisyyspäivän etkoilla kuulemme kaikkien toivemusiikkia. Laulujen keskiössä ovat suomalaiset ja upea luontomme. Illan aikana kuullaan tai kenties jopa lauletaan yhdessä mm.  kappaleet Täällä pohjantähden alla, Kalliolle kukkulalle ja Sininen ja valkoinen.

Klubi-ilta musisoidaan yhteistyössä Varkauden ev.lut. seurakunnan kanssa. Kapellimestarina Sami Ruutiainen ja illan isäntänä teatterinjohtaja Kari Suhonen. Ja niin kuin Klubi-illoisa aina – yllätykset ovat mahdollisia.

Supersuosittujen Klubi-iltojen pitopaikka on Varkauden Teatterin aulalämpiö. Teatteri-Baari palvelee yleisöä koko tapahtuman ajan. Tilaisuuden arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia. Ovimyynti avautuu tunti ennen tilaisuuden alkua.

Jätä kommentti