Samuli Putro Poleenissa

Raahelaislähtöinen lauluntekijä Samuli Putro kiertää Suomea syksyllä 2019. Pieksämäellä Kulttuurikeskus Poleenissa hän konsertoi torstaina 28.11. klo 19. Kiertueen nimi on Isä,poika ja pyhät naiset.

Mukanaan Putro tuo koskettavat kappaleensa, livelooppaaja Jaakko Kujalan, sekä pyhät naiset Minttu Hellstenin ja Liisa Anastasiadiksen. Konserteissa Putro esittää kappaleita pystyyn kehutulta Pienet rukoukset -albumilta, sekä vanhempaa materiaaliaan. 

Lauluntekijänä Samuli Putro on seurannut omaa taiteellista näkemystään, ja tällä tavalla kerännyt itselleen laajan ja uskollisen kuulijakunnan. Esiintyjänä Putro on omaperäinen yhdistelmä ikiaikaista trubaduuria ja modernia etsijää. Konserteissa hyödynnetään surround -äänentoistoa, josta vastaa äänisuunnittelija Kari Hyvärinen. Kaiken ytimessä on Putron poikkeuksellinen lyriikka joka tuntuu pysäyttävän ihmisiä ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Konsertin kesto väliaikoineen on kaksi tuntia.

Jätä kommentti