Marja-Leena Tiainen palkittiin Maakuntakirjailijat–mitalilla

Kuopiolainen kirjailija Marja-Leena Tiainen on palkittu Maakuntakirjailijat -mitalilla. Suomen Maakuntakirjailijoiden mitali luovutettiin hänelle Vaikuttava kirjallisuus –tapahtumassa Kuopiossa 14.11.2019.

Mitalilla palkitaan ansioituneita yhdistyksen jäseniä ja muita kirjallisuutta edistäviä tahoja. Mitalin on suunnitellut kuvanveistäjä Kauko Räsänen vuonna 1991. Tiainen on ollut Suomen Maakuntakirjailijoiden jäsen vuodesta 1988 lähtien.

Tiainen palkitaan tuotannostaan ja työstään kirjallisuuden edistämiseksi. Hänen tuotantonsa käsittää yli neljäkymmentä teosta, lasten-, nuorten- ja aikuisten romaaneja. Uusin romaani on Kanslian naiset (Icasos) tältä vuodelta. Nuortenromaanista Rakas Mikael on tullut jo suomalaisen nuortenkirjallisuuden klassikko.

Jätä kommentti