Nuorten Warjovaltuusto kokoontuu

Varkauden kaupunginhallitus päätti 2.9.2019, § 224, että jokainen kaupunginvaltuustossa edustettuina oleva puolue ja jokainen hallintokunta nimeäisi Nuorten Warjovaltuuston kokouksiin edustajansa  – yksikin edustaja siis riittää. Vuosikelloon merkitty syksyn kokous pidetään Lapsen oikeuksien päivänä, keskiviikkona 20.11.  klo 14-16 Varkauden kaupungintalon valtuustosalissa. Kokoukseen osallistumisesta tulee ilmoittautua tiistai 14.11. mennessä sähköpostitse: anneli.heikkinen@varkaus.fi

Käytössä on someseinä, johon sekä nuoret että muut osallistujat voivat kommentoida/ideoida esiin nousevia asioita. Keskusteluun voi osallistua omalla älylaitteella (puhelin, tietokone, tabletti) tai sitten ihan normaaliin tapaan pyytämällä puheenvuoron.

Warjovaltuustossa käsiteltävinä asioina ovat: Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma 2020-2023 ja muut esille tulevat asiat. Lehterille kokousta voi tulla seuraamaan ilman ilmoittautumista.

Jätä kommentti