Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry kohtautti sote-järjestöt ja soteammattilaiset

Kun sote-ammattilainen (sairaanhoitaja, lääkäri, sosiaalityöntekijä, palveluohjaaja) kohtaa kuntalaisen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen on kaikkien etu. Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry (Wastery) kutsui torstaiksi 7.11. Yhdistystalo Warikolle kolmen tunnin ajaksi sote-järjestöt ja sote-ammattilaiset saman katon alle uusiin tiloihinsa (Ahlströminkatu 22). Tapahtumaan osallistui 21 toimijaa, joilla on toimintaa Varkauden alueella.

Tapahtuman tavoitteena oli lisätä ammattilaisten tuntemusta alueella toimivista sote-järjestöistä ja näin madaltaa kynnystä esimerkiksi kuntalaisten ohjaamiseksi mukaan sotejärjestöjen toimintaan. Samalla tilaisuus toimi mainiosti verkostoitumien asialla.

Oheisessa kuvagalleriassa osa tapahtumaan osallistuneista toimijoista.

Kuvagalleriaan pääsee klikkaamalla kuvaa

Jätä kommentti