Appivanhempien ABC – 10 tapaa selvitä

Nyt on tarjolla selviytymisopas ja oppitunti kaikille miniöille ja vävypojille – teatterivierailun välityksellä Kulttuurikeskus Poleenissa Pieksämäellä keskiviikkona 30.10. klo 19.

Kaikki tuntevat heidät. Tai ovat ainakin kuulleet heistä legendaarisia kauhutarinoita… Appivanhemmat!  Nuo ihanat, kamalat, kaiken tietävät ja lapsiaan maailmalta suojelevat vävypoikien ja miniöiden kauhut.

Miten appivanhempia lähestytään turvallisesti, saako appiukkoa katsoa silmiin ja minkälaisia kukkia anopille ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata viedä ensitapaamisella? Kaikki nämä ja monta muuta selviytymisen kannalta olennaista tietoa selviää, kun Appivanhempien ABC – 10 tapaa selvitä! iskeytyy anopin käsilaukun lailla näköhermoille.

Tämä itsenäinen jatko-osa hittikomedialle Miehenkäyttöopas antaa kaiken tarvittavan tiedon ja taidon anopeista ja appiukoista – ja sopii kaikille miniästä vävyyn ja anopista naapurin penttiin! Tämän oppitunnin tarjoaa Kalle Lambergin ohjauksessa tietenkin ensimmäisessä Lava-tapahtumassa 2018 Poleenissa esitetystä Miehenkäyttöoppaasta tutut Jukka Rasila ja Mika Räinä. Linnateatterin ja Kulttuurikeskus Poleenin järjestämä teatterillinen oppitunti kestää väliaikoineen kaksi tuntia.

Jätä kommentti