Asunnottomien yö -tapahtuma Savonkodilla

Asunnottomien yötä vietetään jälleen 17.10.2019. Suomessa on vuodesta 2002 alkaen vietetty YK:n kansainvälistä päivää köyhyyden poistamiseksi Asunnottomien yön merkeissä. Asunnottomien yö -kansalaisliike tukee jokaisen perusoikeutta vakinaiseen asuntoon, omaan kotiin. Asunnottomien yö on yksi suurimmista sosiaali- ja terveysalan vuosittaisista mielenilmauksista.

Varkaudessa  Asunnottomien yö -tapahtumaa vietetään huomenna torstaina 17.10. klo 17-22 Savonkodilla, osoitteessa Savontie 68. Ohjelmassa on mm. musiikkia, makkarangrillausta ja kahvittelua sekä yhteistyötahojen ja Savonkodin toimintojen esittelyä.

Asunnottomien yö -tapahtuman yhteydessä juhlitaan yksivuotiasta Savonkotia. Iltakuudelta sytytetään pihalle kynttilöitä ja pihatulia. Illan aikana pariin otteeseen esiintyy Kim Karvonen kitaran kanssa ja klo 19 jälkeen alkaa iltakaraoke alakerran yhteisössä Marianne Kettusen johdolla.

Savonkodilla on myös Reino Aholaisen luontoaiheisia valokuvia esillä ja illan aikana näitä upeita kuvia on nähtävillä myös nonstoppina yläkerran olohuoneen tv:ssä.

Jätä kommentti