Palvelun Helmi 2019 -kampanja ja äänestys käyntiin

Kerro, missä saa parasta palvelua Varkaudessa ja kuka on henkilö, joka on asioidessasi ilahduttanut ja missä yrityksessä palvelu pelaa erityisen hyvin. Positiivisen palautteen antaminen onnistuu oivallisesti perinteisen Palvelun Helmi -kampanjan välityksellä. On mahdollisuus antaa kiitosta heille, joille se kuuluu.

Palvelun Helmi -kampanjassa valitaan Varkauden paras palveluhenkilö ja paras palveluyritys. Palvelu on pienen paikkakunnan yritysten tehokas kilpailukeino, jonka avulla voi houkutella uusia asiakkaita. Siksi palvelun esille nostaminen on tärkeää.

Palvelun Helmi -voittajat julkistetaan kansainvälisenä Nuorkauppakamarin päivänä 11.12. Äänihaastattelussa projektivastaava Jaana Tiitinen Warkauden Nuorkauppakamari ry:stä, joka tänä vuonna toimii projektin vetäjänä.

10 kommenttia artikkeliin ”Palvelun Helmi 2019 -kampanja ja äänestys käyntiin”

 1. Mielestäni Varkauden Marimekon myymälässä saa aina ystävällistä ja iloista palvelua. On aina kiva mennä sinne asioimaan. Molemmat myyjät Helena ja Tuija ovat todella kivoja, joten molemmat ansaitsisivat helmen. Erityisesti ilahduttaa Helenan asiantuntemus, palvelualttius ja ystävällisyys.
  Varkaudessa on pieni myymälä, mutta valikoima on parempi kuin monen muun isomman kaupungin liikkeissä.

 2. INSTRUMENTARIUM,VARKAUS .KAIKKI HENKILÖKUNTAAN KUULUVAT MIELYTTÄVIÄ JA AMMATTINSA OSAAVIA!Olen saanut liikkeessä aina HYVÄÄ PALVELUA,joten olen suositellut muillekkin.

 3. Hyvä ja nopea palvelu.Kyllä JYRKI osaa hommelit hoidella!NIMITTÄIN KYSEESSÄHÄN ON TIETYSTI TAULUMÄEN KORU-JA KELLO OY/KORUJYRKI

  • Caffer-cafe ehdottomasti.
   Monipuolinen tarjonta, hinta&laatu kohdillaan.
   Kiva käydä aina uudestaan!!

 4. Taito- shop! Kaikki myyjät aivan mahtavia, mutta erityisesti olen saanut ihanaa palvelua siellä iloiselta, nauravaiselta ja hoikalta myyjältä, jolla tummat pitkät hiukset. Olen entinen Varkautelainen ja nykyinen mökkiläinen. Varkaudessa saa kyllä joka paikasta hyvää palvelua!!!

Jätä kommentti