Aikuisten kestovaipat – Vuoden 2019 kestovaippateko

Kodin kestot ry on valtakunnallisesti toimiva edunvalvonta- ja harrastejärjestö. Yhdistyksen tarkoitus on edistää ja tehdä tunnetuksi kestovaippojen ja muiden kestotuotteiden käyttöä Suomessa. Yhdistys tukee kestävään kehitykseen, kiertotalouteen ja ekologiseen elämäntapaan kannustavia valintoja.

Jokavuotisella kestovaippaviikolla Kodin kestot ry valitsi jälleen vuoden kestovaippateon, joka osoitettiin Jyväskylän kangaskaupalle. Kyseinen yritys on toteuttanut asiakaslähtöisen tuotekehittelyn ja on ottanut tilaustuotteekseen aikuisten kestovaipat.

Varkauden Perheentalon toimintoihin liittyvän Hyvän mielen vaihtotorin yhteydessä kävin kuulemassa lisää aikuisten kestovaippa-asiasta. Äänihaastattelussa Kodin kestot ry:n Itä-Suomen paikallisyhdistyksen varapuheenjohtaja Aulikki Etelärinne.

Yksi kommentti artikkeliin ”Aikuisten kestovaipat – Vuoden 2019 kestovaippateko”

Jätä kommentti