Sadun päivä Leppävirran kirjastolla torstaina 17.10.

Leppävirran kirjastolla järjestetään perinteinen Sadun päivä syyslomaviikon torstaina 17.10. Satupäivä on valtakunnallinen lapsille suunnattu. tapahtumapäivä. https://satupaiva.fi/

Sadun päivä toteutetaan Leppävirralla Sydänyhdistyksen, MLL Leppävirta-Sorsakoski -yhdistyksen ja kirjaston yhteisvoimin.

Ohjelma:

Nukketeatteri Adalmiinan helmi, näytökset kirjaston kokoustilassa klo 10 ja 11.      Varkautelainen naivistitaiteilija ja galleristi Marja-Muusa Hämäläinen.  https://www.marjamuusa.com/nukketeatteri2

Lukukoira Elli ottaa vastaan lukijoita yläkerran Nuortennurkassa klo 10-12.       Halukkaat saavat tulla lukemaan mieleistään kirjaa Ellille, joka rakastaa satujen ja tarinoiden kuuntelemista. Askartelupaja kirjaston kokoustilassa klo 14-16. Satuteltta yläkerran Tenavanurkassa klo 14-16. MLL:n järjestämä kahvio kirjastosalissa klo 10-16 kaikille kirjaston  asiakkaille. Vain käteismaksu.

Sadun päivä tarjoaa mukavaa tekemistä syyslomalaisille ja kaikille muillekin. Tervetuloa myös isovanhemmat lastenlasten kanssa! Näytöksiin ja työpajoihin osallistuminen on ilmaista.

Jätä kommentti