Merkityksellinen (työ)elämä esillä luentotilaisuudessa

Call Waves Solutions Finland Oy järjestää keskiviikkona 23.10.2019 kaikille avoimen luento- ja keskustelutilaisuuden teemalla työn merkityksellisyys. Maksuton tilaisuus järjestetään Keskuskonttorilla (Taipaleentie 15, 78250 Varkaus) klo 13–15.

Call Wavesin asiakkuusjohtaja ja mindset-valmentaja Johanna Kemppinen johdattaa kuulijan oivaltamaan oman sisäisen motivaationsa ja vahvuutensa – ja kertoo parhaat vinkit siihen, miten jokainen voi hyödyntää omia vahvuuksia työssään. Kemppinen on asiakaskokemuksen sanansaattaja ja Luontaiset Taipumukset™ -valmentaja, lisäksi hänellä on yli 15 vuoden kokemus myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntijana.

Digitalisaation murroksessa, muutosten ja suorittamisen keskellä on hyvä pysähtyä miettimään asioita, jotka tuovat motivaatiota ja merkitystä omaan työhön.

– Oma itsetuntemus auttaa ymmärtämään erilaisuutta ja luo harmoniaa työyhteisössä, Kemppinen tiivistää.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki työelämän trendeistä, itsensä kehittämisestä sekä asiakaspalvelun ja myynnin uramahdollisuuksista kiinnostuneet.

Tilaisuuden aikana on lisäksi tarjolla näkökulmia työhön asiakaspalvelun ja myynnin parissa, tarinoita alalla olevien kokemuksista sekä vinkkejä työllistymisen mahdollisuuksiin. Tilaisuus on maksuton.

Call Waves on kotimainen ja rehti, jo lähes 20 vuotta alalla toiminut asiakaspalvelun ja markkinoinnin kumppaniyritys, jossa työskentelee noin 180 alan ammattilaista ja visiönääristä kehittäjää Varkaudessa, Kuopiossa ja Mikkelissä.

Yrityksen asiakkaina on sekä suomalaisia että kansainvälisiä yrityksiä eri toimialoilta. Yrityksen erikoisalana on vakuutus-, rahoitus-, energia-, liikenne- ja verkkokauppa-alojen asiakaskohtaamisten hoito.

Jätä kommentti