SeniorSurf ja Seppo Tiitinen kirjastolla

Varkauden pääkirjastolla tapahtuu paljon tiistaina 8.10. Tuolloin Mediakeitaalla vietetään vuosittaista SeniorSurf -tapahtumaa klo 10 alkaen ja auditoriossa pääsee kuulemaan Seppo Tiitisen mielenkiintoisesta urasta klo 17 alkaen.

SeniorSurf alkaa Warkauden Lehden verkkopalvelujen esittelyllä ja jatkuu Terveyskylä.fi-sivuston ja siihen sisältyvän palvelun esittelyllä klo 10.30. Kehittämispäällikkö Pasi Kuosmanen KYS:lta kertoo, miten sivuja voi hyödyntää oman hyvinvoinnin tukemiseksi.
 
Kirjastolla on monenlaisia digitaalisia palveluja, joita tapahtumassa esitellään klo 11.30 alkaen ja joihin on mahdollista saada henkilökohtaista opastusta tapahtuman aikana sekä kirjaston henkilökunnan että Savonetin vertaisohjaajien antamana. Samalla esitellään myös Postin postipaketin lähettämistä verkossa.

Klo 13 alkaen Hyvinvointi Ankkurin henkilökunta opastaa Perusterveydenhuollon Etävastaanoton käyttöön ja perehdyttää myös OmaKantaan. Lisäksi kuullaan Warkaus365 Lainaamon verkosta löytyvistä palveluista klo 13.30.

Tiitisen vierailussa klo 17 alkaen esitellään ”Tiitinen -vakoilijoita ja veijareita” -kirjaa ja Seppo Tiitinen kertoo kirjassa paljastetuista  Suojelupoliisin ja vastavakoilun toimistaan lisää. Myös eduskunnan pääsihteerin tehtävästä ja perustuslakiuudistuksesta voi olla vielä muutama tarina kerrottavana.

Tapahtumiin on vapaa pääsy ja niissä on myös pientä tarjoilua.

Jätä kommentti