Warkauden järjestöfoorumi nostaa esille vuoropuhelua


Äänihaastattelussa Varkauden kaupungin osallisuuskoordinaattori Tarja Tomperi.

Varkauden kaupungin avustusjärjestelmän uudistamistarpeet, eri hallintokuntien avustusten myöntämisperusteiden yhdenmukaistaminen, avoimuuden ja läpinäkyvyyden lisääminen sekä osallisuuden esille nostaminen yhteistyössä – nämä ovat vahvasti taustalla Warkauden järjestöfoorumissa, joka pidetään Warkaus-salissa tiistaina 1.10. Tavoitteena onkin saada aikaan lisää vuoropuhelua ja verkottumista kaupungin ja järjestötoimijoiden keskuudessa.

Kahvitarjoilun järjestämiseksi ilmoittautuminen tilaisuuteen: https://link.webropolsurveys.com/S/DBE4406BFAA12CAD tai Anne Aholainen, etunimi.sukunimi@pssotu.fi, 044 235 8997

Äänihaastattelussa Varkauden kaupungin osallisuuskoordinaattori Tarja Tomperi.

Jätä kommentti