Työn ja opiskelun mahdollisuuksia Hurraa Ura! Syystärskyillä

Hurraa Ura! Syystärskyt -tapahtumassa tuodaan esiin Keski-Savon alueen opiskelumahdollisuuksia ja polkuja työelämään. Varkauden kaupungin rahoittama, yleisölle ja näytteilleasettajille maksuton tapahtuma järjestetään Varkauden liikuntatalolla 12.9.2019 klo 12–16.

Tapahtuma on suunnattu eri koulutusasteiden opiskelijoille, alanvaihtajille sekä työnhakijoille. Syystärskyillä on mahdollisuus kartoittaa tulevaa uraansa, pohtia kouluttautumisvaihtoehtojaan tai suoraan työllistyä.

Tapahtuman ohjelmaan kuuluvat puheenvuorot työelämän ajankohtaisista ilmiöistä. Ohjelmalavalla kuullaan tietoiskuja niin ammatteihin, yrittäjyyteen, kouluttautumiseen kuin opintojen rahoitusvaihtoehtoihin liittyen. Juontajana ja haastattelijana toimii MessiLive.fi:stä tuttu Ilkka Nykänen.

Uudentyyppisen tapahtuman tavoitteena on koota yhteen Keski-Savon alueella rekrytoivat yritykset, oppilaitokset, kävijät ja työn tukipalvelut. Navitas Yrityspalveluiden yritysasiantuntija Katja Niiranen kertoo, että tapahtumaan saapuu yhteensä 26 näytteilleasettajaa eri toimialoilta sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.

– Kävijät saavat henkilökohtaisesti tietoa alueemme yritysten avoimista työpaikoista sekä opinnäyte- ja työharjoittelumahdollisuuksista. Lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan Pohjois-Savon TE-toimiston palveluihin sekä oppilaitoksiin eri koulutusasteilla. Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry on paikalla opastamassa yrittäjäksi aikovaa, Niiranen kertoo.

Tapahtumassa toimintaansa ja mahdollisuuksiaan esittelevät Aikawa Fiber Technologies Oy, Call Waves Solutions Finland Oy, Dream Circus Oy, Helmihenkilöstö Oy, ISS Palvelut Oy, Itä-Suomen Balanssi Oy, Kaisa Häkkinen (Tupperware), Konjunktuuri Oy, Mikkelin Perheravintolat Oy, M&J Dynastia Oy, Navitas Yrityspalvelut, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Osuuskauppa Peeässä, Pohjois-Savon Osuuspankki, Pohjois-Savon TE-toimisto, Ponnas Osakeyhtiö, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Savon Jakelu Oy, Savon koulutuskuntayhtymä Sakky, Savonia-ammattikorkeakoulu, Savonia Solutions Oy, Setlementti Ukonhattu ry, Vaalijalan kuntayhtymä, Varkauden kaupunki, Warkauden Nuorkauppakamari ry sekä Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry.

Tapahtuman ohjelma ja muuta lisätietoa on nähtävissä osoitteessa www.hurraaura.fi 

Jätä kommentti