Nostalginen musiikkimatka hyväntekeväisyyden asialla

Kolmatta kertaa toteutuu lauantaina 14.9. musiikillinen iltarupeama, muusikoiden ja yksityishenkilöiden keksimä nostalginen juttu, Z-One Goes Oldies. Night Club Z-Oneen kutsutaan tälläkin kertaa porukkaa tapaamaan tuttuja, muistelemaan vanhoja ja uusia hyviä aikoja sekä viihtymään kunnon musiikin parissa. Valtaosiltaan 60-80-luvun musiikki vie mukanaan hyväntekeväisyyden asialle. Zonta-kerho Varkaus on yhdistys, jonka kautta tapahtuman lipputulot menevät Varkauden alueen nuorten hyväksi.

Illan bilehengessä ovat mukana Z-1, Zonta-kerho Varkaus, Mika Aro, DJ Frank, Marianne Kettunen, Teboil Severi Käpykangas, K-Market Herttu ja kaikki illan aikana esiintyvät bändit. Ja bändilista on seuraava: Marianne & Sunset, S.J.B, Magyar, Waterheads, Ock and Rollaattori, Kaj Lång Band, ZZ Topelius, Eeva ”Hile Pitkänen” ja Rock With You -kuoro. Niin – kaikki illan esiintyjät ja yhteistyökumppanit tekevät hyväntekeväisyyttä.

– Yhteistyössä yksityisin voimin, sponsorien ja yhteistyökumppaneiden kanssa ollaan hyväntekeväisyyttä tekemässä hyvällä meiningillä. Mukana ovat kellaribändit ja maailmalla menossa olleet bändit. Nyt kaikki ”helmet” ovat esillä ja nyt nostetaan esiin menneisyyden muistojen havinaa. On kaikille varkautelaisille tuttuja bändejä ja myös puhvihihaa on tulossa, Marianne Kettunen hehkuttaa.

Hehkutusta jatkaa Larry Kauppinen, jonka mukaan tapahtuma tarjoaa todella monipuolisen kattauksen musiikkia – rytmikkäistä lastenlauluista Suomi-iskelmään, bändien omaa musiikkia, yökerhomusiikista rokkiin ja bluesiin, suomalaisia ja ulkomaisia covereita – eli lainatakseni Ylen ohjelmanimikettä, ”entisten nuorten sävellahja” livenä.

– Tapahtuman yleisömäärä on ollut nousujohteinen ja sitä toivotaan nytkin, että mahdollisimman paljon saadaan varoja hyväntekeväisyyteen. Yleisön kannattaa olla paikalla ennen klo 19, sillä silloin musiikki alkaa eikä yleisöä odotella – jotta pysytään aikataulussa. Suurin piirtein puolille öitä jatketaan, kertoo Larry Kauppinen.

Jätä kommentti