Savoniaan yli kolminkertainen määrä hakijoita aloituspaikkoihin verrattuna

Savonia-ammattikorkeakoulun kesähaku AMK- ja YAMK-koulutuksiin päättyi keskiviikkona 7.8. Yhteensä 80 aloituspaikkaa tavoittelee jopa yli 250 hakijaa. Eniten hakijoita oli Iisalmen kampuksella järjestettävään sairaanhoitajakoulutukseen, jossa 15 aloituspaikkaa tavoitteli 84 hakijaa. Toiseksi eniten hakemuksia tuli Kuopiossa järjestettävään muotoilun koulutukseen, jossa 10 aloituspaikkaa tavoitteli yli viisinkertainen määrä hakijoita, eli 53. Lähes kaikissa yhdeksässä haussa olleessa koulutuksessa hakijoita oli aloituspaikkoja enemmän.

Kesän lisähaussa oli mahdollista tavoitella opiskelupaikkaa niissä AMK- ja YAMK-koulutuksissa, joihin jäi kevään yhteishaussa vapaita aloituspaikkoja. Opinnot alkavat elo-syyskuussa.

Jätä kommentti