Varkauden Kuva-Studio laajentaa palveluaan

Tulostimien muste- ja värikasettien myynnin ja asiaan liittyvän palvelun aloittaa heinäkuun toisen viikon aikana Varkauden Kuva-Studio osoitteessa Kauppakatu 17, Varkaus. Aiemmin ”mustekauppiaana” parin vuoden ajan toiminut Kello- ja Kultasepänliike Savon Sepät lopettaa liiketoimintansa Varkaudessa kesän aikana  ja yrittäjä muuttaa pois paikkakunnalta. Liiketoimintakaupalla mustekauppatoiminnot ovat siirtyneet Varkauden Kuva-Studiolle.

 – Painotus on tarvikekasettimyynnissä, kaikki kasetit saa muste- ja lasertulostimiin, myös alkuperäiskasetit ja täyttöpullot ovat saatavilla. Ja mitä ei löydy hyllystä, tilauksella saa parissa päivässä, kertoo Varkauden Kuva-Studion yrittäjä, valokuvaaja Tauno Herranen.

Tulostamiseen liittyen Kuva-Studion valikoimiin tulevat myös tulostuspaperit ja tulostimiin valokuvapaperit. Myös suurkuvatulostimien musteiden toimittajiin on yhteydet. 

– Käytetyt kasetit otetaan vastaan kierrätettäviksi ilman pakkauksia, tarvittaessa avustetaan uusien kasettien asentamisessa tulostimiin ja Varkauden alueella tulostuspaperit ja musteet toimitetaan yrittäjille, Herranen sanoo.

Kello- ja Kultasepäliike Savon Sepät siis lopettaa toimintansa Varkaudessa, mutta kellohuoltopalvelu jatkuu. Varkauden Kuva-Studio toimii jatkossa palvelupisteenä, joka lähettää huollettavat ja korjattavat kellot kelloseppä Sami Rautiaiselle

Varkauden Kuva-Studio palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja valokuvausasioissa myös lauantaisin sopimuksen mukaan. Yrityksen toimialana ovat kaikki kuvauspalvelut, valokuvausalan tarvikkeet, rikkinäisten paperikuvien korjailu digitaaliseen muotoon ja myös kaitafilmien ja kotivideoiden siirtäminen muistitikulle tai DVD:lle.

Jätä kommentti