Kolmas metsä

Kolmas metsä on kahden kuvataiteilijan, Jenni Lahtisen ja Liina Mäki-Patolan, yhteisnäyttely, jossa nähdään metsä yöllä, kuun valossa, vaeltaja metsässä, vaeltajan käsi, hiljaiset puut, kulku vuorelle, seitsemän puuta, uni maailmanlopusta, kaksoisvaellus. Näyttely esittäytyy 3.-26.5. 2019 Porvoossa, tilana Galleria Vanha Kappalaisentalo.
Jenni Lahtinen (s.1984) on Helsingissä ja Soulissa asuva kuvataiteilija. Hän on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta kesällä 2018. Lahtinen työskentelee mm. piirtämällä ja taidegrafiikan eri tekniikoilla.

Varkautelaislähtöinen Liina Mäki-Patola (s.1985) on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2009. Mäki-Patola työskentelee mm. piirtäen, maalaten sekä installaation ja liikkuvan kuvan parissa.

Jätä kommentti