SavonSampo 2019 -palkinto Vekara-Varkaudelle

SavonSampo 2019 -messujen avauksen ”kynnyksellä” äänihaastattelussa Varkauden kaupunginjohtaja Hannu Tsupari.
Kaupunginjohtaja Hannu Tsupari ja SavonSampo 2019 -messujen messupäälliköt Juha Koponen ja Emma Miettinen valmiina astumaan esiintymislavalle.

Teemalla ”Maailman kehityksen mukana” vietetään tänä viikonloppuna 6.-7.4. SavonSampo 2019 -messuja Varkauden Liikuntatalolla Warkauden Nuorkauppakamari ry:n järjestämänä – nyt jo 23. kerran. Messuteema sointuu mainiosti Varkauteen, jossa toimii isoja, kansainvälisiä, menestyviä yrityksiä, jotka edustavat huipputeknologiaa. Kaikkinensa kaksipäiväinen messutapahtuma esittelee kattavasti keskisavolaista yrittäjyyttä ja osaamista.

Perinteinen SavonSampo -palkinto luovutettiin tänä vuonna Vekara-Varkaus -festivaaliviikolle, joka on viime vuosien aikana laajentunut käsittämään teemaviikot myös koululaisten syys- ja talvilomaviikkojen ajalle – Syys-Vekara ja Talvi-Vekara. Tulevana kesänä Vekara-Varkaus viettää neljännesvuosisataista toimintaansa – 25 vuotta lastenjuhlaa.

Vekara-Varkaus on muodostunut valtakunnalliseksi brändiksi. Ansaitusti tuli SavonSampo 2019 -palkinto.

SavonSampo 2019 -messuja avatessaan Varkauden kaupunginjohtaja Hannu Tsupari tähdensi yrittäjyyden ja koulutuksen merkitystä. Tuoreina uutisina hän toi esille, että tekniseen alaan liittyen tulevana syksynä, viimeistään ensi vuoden alussa, Varkaudessa on mahdollisuus opiskella työn ohessa insinööristä diplomi-insinööriksi. Sosiaalialan yrityksiin liittyen ensi vuoden alussa on käynnistymässä sosionomikoulutus, josta yksityiskohtaisia tietoja saadaan tuonnempana.

Alla kuvia messuilta. Klikkaamalla kuvaa, pääset esikatselutilaan.

Jätä kommentti