”Langat käsissä” museoiden perhesunnuntaina

Langoista ja kankaista saa loihdittua upeaa taidetta ja ne sopivat mainiosti kaikenlaiseen koristeluun. Varkauden museoilla Langat käsillä -perhesunnuntai on 31.3. klo 10-16. 


Kuva: Lastenkulttuurikeskus Verso/Tiina K. Nissinen

Silloin ollaan jo pääsiäisen tunnelmissa ja työpajassa koristellaan värikkäillä langoilla ja kankailla pääsiäismunia, virpomavitsoja ja pääsiäiskortteja. Jos haluat koristella virpomavitsan, tuo oma pajunoksa tullessasi. Työpajassa pääset myös kokeilemaan oikeilla kangaspuilla kutomista. Pöytäkangaspuissa valmistetaan yhteistyönä kudonnainen, johon voit kutoa raidan haluamallasi värillä. Myös perheen pienimmät ovat tervetulleita mukaan työpajan touhuihin vanhemman avustuksella.

Varkauden museoiden Kolmen piiri -tekstiilitaidenäyttelyyn pohjautuva työpaja toteutetaan yhteistyössä Lastenkulttuurikeskus Verson kanssa. Kaikille avoin koko perheen työpaja on avoinna koko museon aukioloajan klo 10-16, voit tulla ja mennä kuinka haluat! Työpaja on maksuton ja Varkauden museoiden näyttelyihin on aina on vapaa pääsy.

Jätä kommentti