Tuhannen riemun jysäys Moninmäellä

Soisalo-teatteri ylpeänä esittää Heikki Luoman käsikirjoittaman, Iiris Salmelan ohjaaman Tuhannen riemun jysäys -maalaiskomedian. Heikki Luoma tunnetaan parhaiten lämminhenkisistä maalaiskomedioista. Esitys järjestetään Moninmäen Maa- ja kotitalousseuran talolla, Moninmäentie 152, Leppävirta.


Rahaa tarjolla? Kuvassa Anna Konttinen (Tatjana) Timo Saarela (Pekka Lakealampi)

Tuhannen riemun jysäys on maalaiskomedia ajankohtaisella ja tärkeällä twistillä. Kylällä liikkuu maanostajia ja mikäpä muukaan on vireillä kuin kaivoksen perustaminen. Hurmalaisten ja Lakealampien Juhannuksen vietto menee mylläkäksi, kun kunnanhallituksen puheenjohtaja ja pari liikenaista ilmestyy pihaan ostotarjouksien kanssa.  Vaikka mottona olisikin ”ennen mies maansa juopi kuin myöpi” niin kuinkahan mahtaa käydä, kun tarjolla on rahaa parinkin matkalaukun verran. Eikä tilannetta helpota, kun vastahakoisia myyjiä painostetaan pakkolunastuksella. Kukahan lopulta jysäyttää ja ketä?

Näytelmän ensi-ilta on sunnuntaina 24.3.klo 13 ja muutkin näytökset ovat sunnuntaisin klo 13 – päivämäärät ovat 31.3., 14.4., 28.4. ja 5.5. Mediatiedotteessa kerrotaan, että liput kannattaa varata ennakkoon numerosta 0400 311009.

Jätä kommentti