Kari Rajamäki: Kansalaisille tasavertainen ja oikeudenmukainen kohtelu

Käräjäoikeuden lakkauttamispäätös, kaavamainen ulosottotoiminnan lopettaminen ja käsittämätön velkaneuvontapalvelun lopettaminen Varkaudessa ovat ihmetyttäneet Kari Rajamäkeä, joka on aikanaan valtakunnan tasolla tehnyt pitkän poliittisen uran kansanedustajana ja sisäasiainministerinä.  Videohaastattelussa Kari Rajamäki kertoo näkemyksiään tapahtuneesta.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kari Rajamäki: Kansalaisille tasavertainen ja oikeudenmukainen kohtelu”

  1. Paremmin ulosottovitastoon yhteyden saa, kuin Intrulle.Tosin Rajamäki voisi selvittää perinnän yksinkertaistamista sosiaalimaksuissa,miksi 30€lääkärimaksusta tulee perinnän avulla 100€lasku, jota työtön/pienituloinenei maksa ,joista kertyy sitten esim 2000€pinkka

Jätä kommentti