Varkauden kampus harjakorkeudessaan

Perinteisellä tavalla vietettiin torstaina 21.2. harjannostajaisia Osmajoentien varrella Varkauden kampuksen uudisrakennuksen osalta – tutustumista rakennuskohteeseen, puheenvuoroja, ruokalistalla hernekeittoa ja täytekakkukahvia – ja unohtamatta viidettäkään. Paikalla oli Tyyne Kettunen, Suomen Virallinen Eläkeläinen, joka tekee tarkkoja havaintoja elämästä ja ihmisistä – ja sanoo sen ääneen – halusitpa tai et.

Savon koulutuskuntayhtymän aloittaessa toimintansa Varkaudessa, toimintaa oli 11 eri osoitteessa. Uudesta rakennusinvestoinnista päätös tehtiin vuonna 2017, kevätkaudella 2018 oli aktiivista suunnittelua, jossa oppilaitoksen käyttäjäkoordinaattorit olivat merkittävässä roolissa. Kesällä 2018 rakennustyöt käynnistyivät kampuksen keskellä ja nyt voitiin viettää uudisrakennuksen harjannostajaisia.

Varkauden kampuksen harjannostajaisten videojutussamme puheenvuoroja käyttävät Savon koulutuskuntayhtymän oppimisympäristöjen suunnittelujohtaja Esa Juvonen, Savon koulutuskuntayhtymän johtaja Heikki Helve ja uudisrakennuksen pääurakoitsija, NCC Suomi Oy:n aluejohtaja Tommi Tiihonen. Hyvänmielen tilaisuuteen lisää hyvää mieltä ja hauskuutta toi Tyyne Kettunen, Suomen Virallinen Eläkeläinen.

Jätä kommentti