Talvi-Vekara tarjoaa monipuolisen ohjelmakattauksen

Kokkaa, rokkaa, veistä ja tanssi. Näitä ja paljon muuta voi tehdä talvilomaviikolla 4.-10.3. 2019 Varkaudessa Talvi-Vekarassa. Voi ottaa ilon irti talvesta ja lomasta, koska Talvi-Vekara on järjestänyt monenlaista lasten ja perheiden riemuksi – liikutaan ulkona ja sisällä, askarrellaan ja taiteillaan. Ja ohjelma on yllätyksiä täynnä…

Talvi-Vekaran tarkat ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta: www.vekara-varkaus.fi

Talvi-Vekaran otsikon alle on koottu varkautelaisten tahojen järjestämää ohjelmaa koululaisten talvilomaviikolle 4.-10.3. Varkaudessa. Tarjolla on 29 erilaista sisältöä lapsille, vanhemmille, perheille ja tietysti myös isovanhemmille. Talvi-Vekaran kuulumisia kertoilevat videojutussamme Navitas Yrityspalveluiden tapahtumatuottaja Heli Sutinen, Navitas Yrityspalveluiden tapahtuma-assistentti Nina Pesonen, Varkauden ev. lut. seurakunnan seurakuntapastori Karoliina Mustonen ja taidekasvattaja, kuvataiteilija Satu Juutilainen.

Jätä kommentti