Laulu on iloni ja työni -konsertti Warkaus-salissa

Torstaina 21. helmikuuta klo 18.00 on laulun ystävillä mahdollisuus kokoontua yhteiseen Laulun juhlaan Warkaus-saliin, jossa Soisalo-opiston kuorot Ajattomat, Joroisten sekakuoro, Laulun Viemät, Varkauden Laulu ja Rock With You -projektikuoro antautuvat laulun viemiksi. Lavalla on parhaimmillaan 140 kuorolaulajaa, jotka kajauttavat myös kaikki yhdessä esimerkiksi konsertin teemalaulun Laulu on iloni ja työni ja ihanan Rakastan elämää.

Kuorot esittävät pääasiassa kevyttä ikivihreää iskelmä- ja pop-musiikkia. Mukana on mm. Aikuinen nainen, Maailma on kaunis, Kuin taivaisiin, On elämä laulu, Katjusa, Sata salamaa ja Surujen kitara. Konsertissa esiintyy myös ensi syksynä varsinaisen esityskokonaisuutensa tekevä Rock With You -projektikuoro, jossa laulaa 60 innokasta pop-rock -musiikin fanittajaa. Kuoro esittää kappaleet A Tribute to Queen, Sing sekä Rise Up. Solistivieraana konsertissa on sopraano Anna Immonen.

Myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua yhteislauluihin. Konsertin johtaa musiikkineuvos Jyrki Immonen. Koko laajan konserttirepertuaarin pianosäestyksistä vastaa pianisti Andra Kaus.

Paikkanumeroimattomat liput noudettavissa Kahvila Kreeta, Soisalo-opisto, 11.2. – 18.2.19 klo 14-18.

Jätä kommentti