Kiekkomatseja ulkojäällä Varkaudessa

Lauantaina 9.2. on iltaviideltä luvassa kakkosdivarin jääkiekkoa Kisapuiston ulkojäällä, Warkiksen vastustajana Karjalan Kopla. Ja erätauoilla palkitaan vuonna 2018 menestyneitä urheilijoita ja julkistetaan Varkauden Vuoden urheilija.

Puoliltapäivin oli ulkojääkaukalossa esimakua jääkiekosta, kun pikkujunnut pelasivat Urheilujuhlan ulkojäiden esiotteluja. Vastakkain olivat Warkiksen nuorimmat eli vuonna 2010 syntyneet F2-juniorieiden joukkueet, jotka saivat vastaansa Leppävirran LeKi-75:n F2-juniorit. Hieno kokemus junnuille pelata ulkojäällä, joka näytti ominaisuutensa. Ensimmäisten ottelujen jälkeen ulkojää oli pehmennyt melkoisesti eikä jääkiekon liukuminen kaikistellen oikein onnistunut jään pinnalla. Samanaikaisesti Kisapuiston ulkojäillä pelattiin kaksi ottelua kyseisten seurojen välillä.

Jätä kommentti