TUL viettää 100-vuotisjuhlakokoustaan

Koiton talon salissa Helsingissä 26.1.1919 perustettu Työväen Urheiluliitto, nykyiseltä nimeltään Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry, viettää 100-vuotisjuhlakokoustaan Koiton talolla lauantaina 26.1.2019.

Liiton perustamiskokouksessa vuonna 1919 päätöksentekijöinä olivat 100 vuoden takaiseen tapaan lähinnä maakunnan miehet, eikä yhtään ainutta naista. Nyt jatkosopimuksen allekirjoittajina on ilahduttavan paljon myös naisia. Liiton perustajina toimineille seuroille tullaan allekirjoituksen yhteydessä juhlan kunniaksi luovuttamaan TUL:n 100-vuotisjuhlamitalit. Vuosisata sitten liittoa oli perustamassa myös Varkauden Tarmo.

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n 100-vuotisjuhla-asiasta kertoo videohaastattelussa TUL Järvi- Suomi ry:n puheenjohtaja Hannu Kiminkinen.

Jätä kommentti