Pannulappujen väriloistoa kirjaston lasivitriinissä

Kirjastoreissulla piipahdin kurkkaamassa, jotta mitä löytyy lasivitriinistä. Ja kyllä löytyi väriloistoa. Tammikuun loppuun saakka esillä on Ritva ”Anile” Leskisen virkkaamia pannulappuja, varustettuina kuukausiteemoitetuilla runoilla. Esimerkiksi näin:

”Tammikuu -hiutaleiden, varjojen taivaalla tuikkivien tähtien”. ”Helmikuu – päivä valoa hohtaa jos pakastaa – kansa latuja – talven satuja rakastaa.” ”Maaliskuu – jääpuikot räystäiltä kilisee – ukki varoen kadulla astelee.”

”Kesäkuu- yö yötön, kaupunki juhlien – Vekara-Varkaus meillä on taikaa sen.” ”Heinäkuu – suven lämpöhehkussa, Suomen tuhansien järvien lumossa.”

Mitähän on runoiltu muiden kuukausien kohdalla? Kannattaa käydä kurkkaamassa ja ihastelemassa väriloistoa.

(Klikkaa kuvat suuremmaksi.)

Jätä kommentti