Hyvän mielen joulukassikampanja yhteisöllisyyden ja osallisuuden asialla

Varkaudessa on ”liikenteessä” satamäärin hyvän mielen joulukasseja – osoituksena neljän viikon mittaisesta kampanjasta, joka on sisältänyt paljon hyviä elementtejä, on vastannut moneen tarpeeseen, on tuonut mielekästä tekemistä kaupungin työpajan porukoille ja ollut uusi ekoteko Varkauden kaupungilta ja kaupunkilaisilta – myös tulevaisuudessa. Videohaastattelussa kampanjakuulumisia kertovat Varkauden kaupungin talousjohtaja Helena Pitkänen ja Varkauden kaupungin työllisyyspalveluiden esimies Pia Hedman.

2 kommenttia artikkeliin ”Hyvän mielen joulukassikampanja yhteisöllisyyden ja osallisuuden asialla”

  1. No, esim Prisma joka tahkoaa tosi hyvää tulosta .. olisi voinut lahjoittaa tuon kassien sisällön.. olisi ollut heille vaan pieni ”marrkkinointikulu”

  2. Eipä ole näkynyt mitään tukea.Ei ole edes varaa ostaa talvikenkiä.Vuokravelat päällä+muut maksut.Hyvää joulua vaan kaikille

Jätä kommentti