Talvipäivänseisaus-kävelytapahtuma lauantaina 22.12.2018 Taipaleen kanava-alueella Varkaudessa

Taipaleen kanavamuseon piha-alueelle avautuu vuoden lyhimpänä päivänä 22.12.2018 klo 17-20 koko perheen yhteinen kävelytapahtuma teemalla Portit. Kulttuurielämyksiä tarjoavan tapahtuman tarkoituksena on rauhoittua ja hiljentyä joulun alla. Tänä vuonna Talvipäivänseisaus -kävelytapahtuma kutsuu varkautelaisia mukaan tapahtuman järjestämiseen, jotta yli 20 vuotta vanha perinne saadaan edelleen säilytettyä.

Tapahtumalla ei ole tänä vuonna tarpeeksi tekijöitä tai resursseja järjestää Talvipäivänseisausta entisellä volyymilla. Pyydämme siis teitä kaupunkilaisia apuun järjestämään tapahtumaa yhdessä. Voit osallistua mukaan tuomalla tapahtumaan tulia, tuikkuja tai vaikka jätkänkynttilöitä. Lisäksi voit tarjota tapahtumaan ohjelmaa, tai osallistua vapaaehtoisena rakentamaan tuliveistoksia, vaikka työyhteisön tai järjestön voimin, tai ihan yksityishenkilönä.

Tule mukaan:

Vapaaehtoistyö ja tuliveistosten rakentaminen, soita Marika Waldén puh. 050 3571705, tai laita sähköpostia artmarika@gmail.com

Ohjelmaehdotukset, soita Hanna-Kaisa Melaranta puh. 040 734 6240, sähköposti hanna-kaisa.melaranta@varkaus.fi

Muissa yleisissä tapahtumanjärjestelyasioissa Petteri Vaalimaa 040 538 5220, sähköposti petteri.vaalimaa@varkaus.fi

Tapahtuma järjestetään Taipaleen kanava-alueella 22.12.2018 klo 17-20. Kanavamuseo ja kahvio ovat avoinna tapahtuma-ajan.

Jätä kommentti