Kirkkovaltuustoon äänestettiin merkittävästi uusia luottamushenkilöitä Varkaudessa

Varkauden ev.lut. seurakunnan kirkkovaltuustoon valittiin seurakuntavaaleissa kaikkiaan 11 uutta luottamushenkilöä 27 valitusta luottamushenkilöstä, joiden keski-ikä on 58 vuotta. Varkauden seurakunnassa äänestysprosentti oli 15,0  ennakkoäänestysprosentin ollessa 10,0. Äänestämässä kävi 1967 henkilöä, seurakunnan äänioikeutettujen määrän ollessa 13.112. Nuorista henkilöistä, 16-17-vuotiaista, äänestämässä kävi 25 nuorta 374 äänioikeutetusta.

Valittujen luottamushenkilöiden ”äänikuningattareksi” nousi kirkkaasti päihdetyöntekijä Katja Saraketo 168 äänellä. Toiseksi eniten ääniä (114) sai uutena luottamushenkilönä kirkkovaltuustoon valittu proviisori Ismo Kivi ja kolmanneksi eniten ääniä (85) keräsi seurakuntaneuvos, eläkeläinen Heikki Alanen.

Muut kirkkovaltuustoon valitut henkilöt ja äänimäärät: Kaisa Mäntymaa, yksilövalmentaja, nuorisotyönohjaaja (58), Sinikka Pulkkinen, palvelukeskuksen joht., eläkeläinen (77), Pia Hedman, sosionomi (YAMK), (62), Eija Pöllänen, kirjakauppias (uusi, 102), Jorma Aro, eläkeläinen (58), Marita Rundelin, dipl.ins. (46), Olavi Martikainen, agrologi, metsätal.harjoittaja (66), Johanna Liukko, FM, musiikin lehtori (uusi, 76), Jaakko Ikonen, lakimies (56), Pauli Jumppainen, eläkeläinen (39), Pauli Paatsola, IT-erityisasiantuntija, FM (44), Kari Tyrväinen, FM, opettaja (uusi, 45), Anna-Maija Ihalainen, koulutettu hieroja (56), Minna Pöllänen, lastenohjaaja (uusi, 33), Pirjo Hynninen, eläkeläinen, yrittäjä (29), Erkki Siljanen, luokanopettaja (uusi, 31), Esa Tuovinen, insinööri, tekninen johtaja (uusi, 44), Nina Voutilainen, koulusihteeri (28), Leena Flankkumäki, erityisluokan opettaja (uusi, 40), Markku Kivelä, insinööri (uusi, 27), Ahti Immonen, merkonomi, eläkeläinen (28), Eija Putkonen, eläkeläinen (27), Soile Varpunen-Aalto, yrittäjä, myyntineuvottelija (uusi, 35), Vesa Hahtala, eläkeläinen (uusi, 23).

Jätä kommentti