Energiahukka yhteisesti kuriin

Valtakunnallisen Energiaviikon tarkoituksena on herätellä miettimään omien toimien vaikutusta energiankulutukseen sekä pohtimaan energiansäästön mahdollisuuksia kodeissa, kouluissa ja työpaikoilla. Vuosittain useat yritykset, kunnat ja yhteisöt osallistuvat teemaviikkoon järjestämällä tempauksia ja muodostamalla pysyviäkin käytäntöjä energian säästämiseksi. Tämänvuotisen teemaviikon aikana viestiä suunnataan mm. taloyhtiöille – omistajille ja asukkaille. Energiahukka nimittäin haukkaa jopa 30 % taloyhtiön energiakustannuksista.

Energiansäästöviikon merkeissä Varkaudessa kävimme Avoimien ovien päivä -tapahtumassa Varkauden Aluelämmöllä, jossa ohjelmaa oli koko perheelle. Videohaastattelussa Varkauden Aluelämpö Oy:n toimitusjohtaja Mikko Onkalo ja KierRe -hankkeen projektivastaava Teija Härkönen.

Jätä kommentti